Volg ons:

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie, bel ons dan op 0521-343574 of mob; 06-54307057 of neem contact met ons op via onze contactgegevens.

Betaling & bezorging

Blijf op hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrief of volg ons op:

Valle Andino merlot variatel

€ 6,75€ 6,75
-+
Inhoud: 
75 cl
Alcohol: 
13 %
Categorie: 
DruivensoortMerlot
Het wijngoed

Het wijngoed van Valle Andino (Spaans voor ?Andes Vallei?) is gelegen in het hart van de Maule Valley op 140 km ten zuiden van de hoofdstad Santiago en ten oosten van de stad Talca. Het omvat 120 hectare aan wijngaarden.

Wijnmaker Ignacio Conca van bodega Viñedos Terranoble selecteert hier de beste handgeplukte druiven voor de Valle Andino wijnen.
De Maule Valley, vanwaar de Valle Andino wijnen afkomstig zijn, dankt haar naam aan de rivier de Maule. Deze vindt haar oorsprong in het Andes gebergte en stroomt door deze vallei naar de Stille Oceaan. Hierdoor ontstaat een natuurlijke irrigatie waardoor deze vallei bijzondere wijnen oplevert.

ProefnotitieDeze wijn heeft een prachtige rode kleur. De aroma?s van frambozen en pruimen zijn dominant, maar er is ook een vleugje tabak en eikenhout waarneembaar. De structuur van de wijn is good gebalanceerd. De zachte tannines maken van deze frisse Merlot een wijn die lang blijft hangen in de mond.
Serveertemperatuur16-18 °C
Ideaal bijRode vleessoorten en pasta