Volg ons:

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie, bel ons dan op 0521-343574 of mob; 06-54307057 of neem contact met ons op via onze contactgegevens.

Betaling & bezorging

Blijf op hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrief of volg ons op:

Over ons

Welkom bij dranken-bestellen.nl

Wij zijn een onderdeel van een drankenorganisatie, met een zelfstandige slijterij in Havelte. Een slijterij waar het klantencontact erg belangrijk is, en dat willen we graag zo houden. Een slijterij, ook,  die in nogstalgische sfeer is ingericht met een verrassend uitgebreid assortiment. Door onze jarenlange ervaring is ons assortiment niet alleen zeer uitgebreid, maar ook goed geselcteerd. Naast het traditionele gedeelte vindt u bij ons ook trend gerelateerde dranken.
 
Dranken-bestellen.nl is een webshop waar u eenvoudig en voordelig uw dranken kunt bestellen. Het assortiment wordt nog steeds uitgebreid. Als u iets zoekt, of iets dat niet online staat kunt u altijd contact met ons opnemen, d.m.v. het contactformulier of telefonsich, en zullen we onze uiterste best doen om u het desbetreffende artikel te leveren.
U heeft de mogelijkeid uw bestelling online te doen waarbij u kunt kiezen om het thuis te laten bezorgen, of indien u transportkosten wilt besparen af te halen in de slijterij, waar het  voor u klaar staat. nadat u een afhaalbericht heeft ontvangen. Dit kan op vrijdag en zaterdag. of in nader overleg.
 

      SERVICE :

Dit heeft voor ons een zeer grote betekenis. Het is ons streven u een goed produkt te leveren voor de juiste prijs.
Om u nog meer van dienst te zijn, bieden we de mogelijkheid om thuis een feest, evenement te organiseren. Hiervoor verhuren we biertaps, sta-tafels, bierbankensets, tent, verlichting, glaswerk, koffiezetaparaat, etc... In logistiek opzicht zijn we hiermee voornamelijk lokaal georiënteerd .Het mag voor zich zelf spreken dat wij alle gewenste dranken van fustbier tot digestief kunnen leveren.

     Inkoop :

Wij betrekken onze produkten via de reguliere inkoopkanalen, waardoor we door ons volume scherpe prijzen kunnen hanteren. Daarnaast wordt via rechtstreekse inkoop, met name van wijnen die afkomstig zijn van vaak kleine, zeer goede wijnboeren goede prijzen bedongen. Hetgeen leidt tot exclusiviteit, dat we hoog in het vaandel hebben.

      VERZENDING :

Alle bestellingen worden u zo spoedig mogelijk toegezonden. Indien er om wat voor reden dan ook vertraging zich hierbij voor zou doen, wordt u er tijdig van in kennis gesteld.
Onze verzending wordt verzorgd door PostNL., nadat u uw bestelling heeft voldaan via Ideal of PayPal
 
Onze gegevens :
Naam :       Dranken-bestellen.nl
p/a : Slijterij-Wijnhandel Hommes
Adres :       Dorpsstraat 63
Postcode : 7971 CR
Plaats :       Havelte
Tel :             0521-34 35 74
Mobiel :      06-543 07 057
Website :   www.dranken-bestellen.nl
E-mail :       info@dranken-bestellen.nl
K.v.K. :        01141114
BTW nr :     NL118887348B02
Bank nr :   ING :  NL16INGB0005909069
BIC :            INGBNL2A