Volg ons:

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie, bel ons dan op 0521-343574 of mob; 06-54307057 of neem contact met ons op via onze contactgegevens.

Betaling & bezorging

Blijf op hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrief of volg ons op:

Drunken Monkey Best gewaarde Limoncello

Status: 
TIJDELIJK NIET LEVERBAAR !!!
€ 23,95€ 22,99
-+
Inhoud: 
50 cl
Alcohol: 
32 %
Categorie: 

Peizer Limoncello, de beste van de wereld
Het in Peize gevestigde Drunken Monkey heeft bij de International wine & spirit competition met hun Limoncello gouden prijzen gewonnen in de categorie Likeur – lemon. In het DvhN vertelt Melissa Oosten, een van de eigenaren, dat ze met de nieuwste versie van hun doorontwikkelde citroenlikeur DMC 25 hebben meegedaan. Sinds 2014 zijn Oosten en de in Peize woonachtige Titus Meijer bezig met het maken en verbeteren van hun Limoncello.
Op hun website, dmclimoncello.com, vragen ze zich na in 2018 een bronzen plek behaald te hebben of ze misschien wel de lekkerste Limoncello van Nederland maken. Na de prijzen dit jaar kunnen ze daar dus “De lekkerst Limoncello van de wereld van maken”. Volgens Oosten onderscheidt hun Limoncello zich doordat de citroenen handmatige heel dun geschild worden waardoor de bittere smaak zeer beperkt wordt en er in het bereidingsproces dus veel minder suiker nodig is. De Limoncello van Drunken Monkey is te verkrijgen bij onder meer slijterij Ensing en wordt ook geschonken in de Peizer Hopbel.