Volg ons:

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie, bel ons dan op 0521-343574 of mob; 06-54307057 of neem contact met ons op via onze contactgegevens.

Betaling & bezorging

Blijf op hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrief of volg ons op:

Dom Perignon 2006 Champagne

Status: 
op = op
€ 137,50€ 125,00
-+
Inhoud: 
75 cl
Alcohol: 
12 %
Categorie: 

 Dom Pérignon  samengesteld uit de beste crus, de selectie van het fruit is dan ook uitermate belangrijk.

DruivensoortDe blend blijft geheim - ongeveer 50% Pinot Noir en 50% Chardonnay.
RegioChampagne
AchtergrondWereldwijd is Moët & Chandon de meest verkochte en best gekende champagne. Moët et Chandon is qua hectares ook één van de grootste champagnehuizen ter wereld (ca. 765 Ha grond) en ze bestaat al meer dan 250 jaar. De champagnes van Moët et Chandon worden omschreven als rechtlijnig en betrouwbaar. De druiven waarvan de champagnes worden gemaakt zijn: de Chardonnay, Pinot Noir en de Pinot Meunier.
OmschrijvingEen ongelofelijke champagne. Van koninklijke tafels tot restaurants met Michelin sterren tot trendy bars, Dom Perignon is wereldwijd altijd een status symbool geweest. Proef het nu zelf! !
KleurZacht goud met een zilveren glinstering en groene tinten De belletjes vormen een onafgebroken ring.
Neus

Uiterst verfijnde aroma's die doen denken aan appelmoes, gestoofde peren, vanille, hazelnoot, melba toast en pruimenjam.

SmaakZure frisheid en delicate bubbels slaan meteen toe op de tong. De fruitigheid is afkomstig van lichtgekleurd fruit. Dom Pérignon is de ideale begeleider van kreeft en kaviaar