Volg ons:

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie, bel ons dan op 0521-343574 of mob; 06-54307057 of neem contact met ons op via onze contactgegevens.

Betaling & bezorging

Blijf op hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrief of volg ons op:

Camina tempranillo

€ 5,99
Ontvang 10% korting op dit product bij afname van 6 of meer flessen.
-+
Merk: 
Inhoud: 
75 cl
Alcohol: 
12 %
Categorie: 

De Camina temrpanillo is een zachte smaakvolle wijn die heel geschikt is als doordrinkwijn. daarnaast een goede begelieder van een maaltijd met rood vlees. Het heeft aroma's van  rood bosfruit, subtiele tonen van karamel en cassis. Heerlijk sappige en jonge wijn voorzien van smaken van rood en zwart fruit. Deze rode wijn drinkt lekker door met een niet te hoog alcohol gehalte van 12% alcohol. Serveertemperatuur niet te hoog

.
Het wijndomein ligt in de regio La Mancha in Spanje. La Mancha omvat het centrale hoogplateau ten zuiden van Madrid, gelegen tussen de Montes (bergen) de Toledo en de Cerros (heuvels) de Cuenca, en tussen de Sierra Morena en La Alcarria. De streek omvat telkens zowat de helft van de hedendaagse provincies Cuenca, Toledo, Albacete en het grootste deel van de provincie Ciudad Real. De regio heeft twee nationale parken, Las Tablas de Daimiel en Cabañeros, en een natuurpark, las Lagunas de Ruidera.